NMBS-passen/Lijnkaart

Overzicht passen

De Gezinsbond biedt aan zijn leden de mogelijkheid om hiernavermelde NMBS passen/Lijnkaarten aan te kopen met een korting in je online portemonnee. Neem dus je lidkaart mee naar het verkooppunt.

Go-pass

Dit is een tien-ritten kaart (enkel) voor jongeren onder de 26 jaar, om te reizen tussen twee Belgische stations en voor twaalf maand geldig.
 
Huidige prijs: € 52 (53 € vanaf 1 februari 2019)
Korting in je online portemonnee: 5 %

Rail pass

Dit is een tien-rittenkaart voor iedereen bruikbaar (dus overdraagbaar) om te reizen tussen 2 Belgische stations. De pass is geldig voor de 12 maanden na de eerste gebruiksdatum.
 
Huidige prijs: € 77 (2de klas) en € 118 (1ste klas)
Vanaf 1 februari 2019: € 83 (2de klas) en € 128 (1ste klas)
 
Korting in je online portemonnee: 5 ´%

Key-card

Dit is een 10 ritten-kaart voor korte afstanden.  
Deze reisformule van de NMBS is bedoeld voor reizen met een beperkte afstand tussen 2 Belgische stations. Deze kaart is goed voor 10 ritten en kan door iedereen gebruikt worden. De Key-Card is 6 maanden geldig vanaf de eerste ingebruikname en is onbeperkt qua dag of uur. Het aantal haltes die binnen het geldigheidsgebied vallen is beperkt en is verschillend naargelang het vertrekstation.
 
Vanaf 1 februari 2019 verhoogt de prijs van € 23 naar € 24
Korting in je online portemonnee : 5 %

Lijnkaart

Een lijnkaart is een tienrittenkaart. Een ‘rit’ betekent het recht op één uur tram- of busgebruik bij De Lijn. Maar bij een overstap bijvoorbeeld blijft die éne rit geldig indien de overstap binnen het uur gebeurt.
 
Huidige prijs € 16
Korting in je online portemonnee: 10 %