Lid worden van de Gezinsbond?

Wenst u (terug) lid te worden van Gezinsbond?

Contacteer het ledensecretariaat in Poeke.

Lidgeld

Voor € 40 € ben je één jaar lid van Gezinsbond.

Opmerking: als u lid wordt via een overschrijving aan het adres van de nationale Gezinsbond, wordt u automatisch lid van de afdeling op basis van uw woonadres. Indien u een voorkeur heeft voor een andere afdeling, dan neemt u contact op met het secretariaat van die afdeling voor het lidmaatschap te regelen.

Lid worden van de Gezinssportfederatie (GSF)?

Dit gebeurt best via de verantwoordelijken van de diverse sportclubs binnen de Gezinssportfederatie. Sommigen rekenen een lidgeld waarin dan de huur van de accomodatie, lesgevers en andere onkosten vervat zitten. Meestal betaal je daarmee ook het lidmaatschap van de Gezinssportfederatie. Dat lidmaatschap omvat een verzekering tegen ongevallen en wordt geregeld via het secretariaat van onze Gezinsbond.  Je ontvangt dan ook op geregelde basis het ledenblad "Sportief" via de post.
 
U hoeft geen lid te zijn van de Gezinsbond, laat staan van onze afdeling, om lid te kunnen zijn en acitviteiten met onze Gezinssportfederatie mee te doen. Soms is het zo dat er wel een korting geldt voor leden van onze afdeling of voor leden van de Gezinsbond (van welke afdeling ook). Dat laatste is bijvoorbeeld zo voor de zwemlessen.
 
Voor meer info over de Gezinssportfederatie: klik op de balk bovenaan bij "Sport-GSF".