Lidkaart waarmee je spaart

Word jij ook een van ons?

Voor 40 euro wordt jouw gezin lid van de Gezinsbond, een gezinsorganisatie die inmiddels 275.000 leden telt.

Als lid geniet je van onze unieke ledenvoordelen en diensten en krijg je om de veertien dagen onze gezinskrant 'De Bond' in de bus.

Maar dat is niet alles. Dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de Vlaamse gezinnen verdedigen.

 
Op duizenden plaatsen in Vlaanderen genieten leden van voordelen via 'de lidkaart waarmee je spaart'. Dit kan bij de deelnemende handelaars en verkooppunten die via een terminal korting in de online portemonnee plaatsen.
Meer info? Klik hier.
 
 
Maar de lidkaart is ook meer waard via rechtstreekse kortingen bij natuur- en pretparken, musicals, tentoonstellingen.
Een overzicht van de acties waar je op dit moment van korting geniet, vind je hier.
Op duizenden plaatsen in Vlaanderen genieten leden van voordelen via 'dé lidkaart waarmee je spaart'. Dit kan bij de deelnemende handelaars en verkooppunten die via een terminal korting in de online portemonnee plaatsen.
Meer info? Klik hier.

De lidkaart waarmee je spaart is een magneetkaart. Je gespaarde saldo wordt bijgehouden in een online portemonnee, die je kan raadplegen via ‘mijn gezinsbond’.

Hoe werkt de lidkaart waarmee je spaart?

Wanneer je iets aankoopt bij een deelnemende handelaar, krijg je korting via je lidkaart. De handelaar plaatst de korting in je online portemonnee via zijn terminal en jouw lidkaart. Met de opgespaarde korting kan je per schijf van 10 euro betalen in een van de aangesloten handelszaken.

Waar kan je sparen?

Klik hier voor een overzicht van de winkels uit je buurt die spaarkorting geven. De Gezinsbond werkt ook samen met verschillende ketens en er zijn regelmatig speciale acties. Je krijgt ook spaarkorting op bioscoopcheques, gsm-kaarten en NMBS-passen bij je plaatselijke afgevaardigde.

Spaarpartners

Klik hier voor een overzicht van de winkels in je buurt die spaarkorting geven. De Gezinsbond werkt ook samen met verschillende ketens en er zijn regelmatig speciale acties. Hieronder vind je alle spaarpartners.