Lid worden van de Gezinsbond?

Wenst u (terug) lid te worden van Gezinsbond?

Word jij ook een van ons?

Voor 40 euro wordt jouw gezin lid en geniet je van onze unieke ledenvoordelen en diensten. Je ontvangt dan ook om de veertien dagen onze gezinskrant ‘De Bond’ in de bus. En dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de Vlaamse gezinnen verdedigen.

Hoe lid worden?

Lid worden kan op twee manieren:

Via een online betaling

Na het invullen van je gegevens, kan je onmiddellijk betalen. Je krijgt een bevestiging van je betaling en ontvangt je lidkaarten enkele weken later.

Via een overschrijving

Na het invullen van je gegevens, krijg je een mail met alle gegevens om te betalen. Na ontvangst van je betaling, ontvang je je lidkaarten enkele weken later.

ONLINE BETALEN                                                    OVERSCHRIJVING

Lidgeld

Voor € 40 € ben je één jaar lid van Gezinsbond.

Opmerking: als u lid wordt via een overschrijving aan het adres van de nationale Gezinsbond, wordt u automatisch lid van de afdeling op basis van uw woonadres. Indien u een voorkeur heeft voor een andere afdeling, dan neemt u contact op met het secretariaat van die afdeling voor het lidmaatschap te regelen.

Lid worden van de Gezinssportfederatie (GSF)?

Dit gebeurt best via de verantwoordelijken van de diverse sportclubs binnen de Gezinssportfederatie. Sommigen rekenen een lidgeld waarin dan de huur van de accomodatie, lesgevers en andere onkosten vervat zitten. Meestal betaal je daarmee ook het lidmaatschap van de Gezinssportfederatie. Dat lidmaatschap omvat een verzekering tegen ongevallen en wordt geregeld via het secretariaat van onze Gezinsbond.  Je ontvangt dan ook op geregelde basis het ledenblad "Sportief" via de post.
 
U hoeft geen lid te zijn van de Gezinsbond, laat staan van onze afdeling, om lid te kunnen zijn en acitviteiten met onze Gezinssportfederatie mee te doen. Soms is het zo dat er wel een korting geldt voor leden van onze afdeling of voor leden van de Gezinsbond (van welke afdeling ook). Dat laatste is bijvoorbeeld zo voor de zwemlessen.
 
Voor meer info over de Gezinssportfederatie: klik op de balk bovenaan bij "Sport-GSF".