Nieuws

uit Aalter & Aalter-Centrum

Hieronder vindt u het nieuws uit uw afdeling en het gewest Zomergem.

Een nieuw jaar, een nieuwe website!

Het nieuwe jaar 2019 is van start gegaan, meteen ook het begin van een nieuwe website voor de afdeling Aalter.  We verlaten ook de lange naam "Aalter-Centrum & Aalter-Brug" en hebben het voortaan gewoon over "Aalter".

U kan ons en alle info over onze activiteiten in 2019 voortaan vinden op:

https://aalter.gezinsbond.be

Creatief met Kerst

Samen met mama, papa, oma of opa knutselen rond het thema Kerst.  Een creatieve en sfeervolle namiddag is gegarandeerd. I.s.m. Guirlande (Bellem).

Meer info op onze activiteitenpagina

Recreatief badminton en tafeltennis

Kom de 2e en 5e vrijdag van de maand sporten met de gezinsbond in Aalter. Je kan kiezen uit badminton en tafeltennis. Er wordt gespeeld op recreatief niveau.
Iedereen mag deelnemen, zowel jong als oud. Kinderen zijn welkom met begeleiding van hun ouders. Let op: er is geen kinderoppas voorzien.

We spelen van 20 tot 21 uur in het sportpark van Aalter (zaal kant Sportlaan).  Het nieuwe speelseizoen is gestart op vrijdag 14 september.

Ons verkooppunt bij lingerie en badmode Danaë groot succes!

Met je lidkaart kan je korting krijgen bij aankoop van Kinepolistickets, gsm-prepaidkaarten, en meer-rittenkaarten van de Lijn of de NMBS.  In Aalter kan je voor de aankoop van dat alles terecht bij lingerie en badmode Danaë in de Stationsstraat 218.  

Dit jaar werden al meer dan 800 artikelen aan de man gebracht. Toch wel een succes. 

Loop ook gerust zelf eens binnen.  De winkel is open op maandag van 14u-17u, van dinsdag tot vrijdag van 9u30 tot 18u, op zaterdag van 10u-17u30. De zaakvoerster zal je allervriendelijkst ontvangen!

Vragenlijst: Hoe wil jij sporten?

Sporten, het is iets persoonlijk. De ene doet graag teamsport, de andere sport liever individueel. Sommigen staan ervoor op, anderen gaan ermee slapen. En nog anderen hebben daar ergens tussen hun sportmoment. Je hebt joggers, voetballers, turners, volleyballers en nog zoveel meer. En natuurlijk heb je ook die enkeling die eigenlijk niet echt graag sport...