Welkom op de website van

GEZINSBOND AALTER-CENTRUM & AALTER-BRUG

Hieronder vindt u het belangrijkste nieuws uit onze afdeling en het gewest.

Ons verkooppunt bij lingerie en badmode Danaë groot succes!

Met je lidkaart kan je korting krijgen bij aankoop van Kinepolistickets, gsm-prepaidkaarten, en meer-rittenkaarten van de Lijn of de NMBS.  In Aalter kan je voor de aankoop van dat alles terecht bij lingerie en badmode Danaë in de Stationsstraat 218.  

In de eerste 6 maanden van dit jaar werden er al bijna 500 artikelen aan de man gebracht. Toch wel een succes. 

Loop ook gerust zelf eens binnen.  De winkel is open op maandag van 14u-17u, van dinsdag tot vrijdag van 9u30 tot 18u, op zaterdag van 9u30-17u30. De zaakvoerster zal je allervriendelijkst ontvangen!

Recreatief badminton en tafeltennis - start seizoen

Kom de 2e en 5e vrijdag van de maand sporten met de gezinsbond in Aalter. Je kan kiezen uit badminton en tafeltennis. Er wordt gespeeld op recreatief niveau.
Iedereen mag deelnemen, zowel jong als oud. Kinderen zijn welkom met begeleiding van hun ouders. Let op: er is geen kinderoppas voorzien.

We spelen van 20 tot 21 uur in het sportpark van Aalter (zaal kant Sportlaan).  Het nieuwe speelseizoen start op vrijdag 14 september.

In welke buurt wil jij wonen?

Hoe moet jouw gemeente er voor jou in de toekomst uitzien? Wat moeten gemeenten doen voor gezinnen? Vul onze korte vragenlijst in en ontdek ook hoe anderen in je gemeente daarover denken.
Het invullen ervan zal slechts enkele minuten van je tijd in beslag nemen. Al jouw antwoorden zijn persoonlijk en vertrouwelijk. Onder de deelnemers verloten we ook 5 boekenpakketten t.w.v. € 77.
 

GA NAAR DE VRAGENLIJST

 

Familie Fit

Een unieke beweegtool voor de hele familie!

Door te drukke gezinsagenda's vinden heel veel gezinnen niet altijd de tijd om voldoende te bewegen. Met het nieuw online Familie Fit beweegplatform wil Gezinssport Vlaanderen gezinnen motiveren om samen, van thuis uit, meer te bewegen. Familie Fit is een unieke beweegtool boordevol nuttige beweegtips en boeiende uitdagingen voor elk lid van het gezin!
 

Pagina's

Activiteiten in de kijker

Klik op de titel van een activiteit voor meer informatie.

Datum Organisatie Activiteit
donderdag 18 oktober 2018 Aalter Workshop houten juwelen maken
zondag 21 oktober 2018 Gewest De Grote Familiedag
dinsdag 23 oktober 2018 Gewest Provinciale herfstontmoeting
zondag 28 oktober 2018 Aalter Wandelen met het gezin in het Hooggoedbos
zondag 4 november 2018 Aalter Poppentheater Pedrolino met 'Pierke'
woensdag 7 november 2018 Gewest Voordracht 'De lange tocht'
woensdag 21 november 2018 Aalter Kookworkshop feestelijke hapjes