Welkom op de website van

GEZINSBOND AALTER-CENTRUM & AALTER-BRUG

Hieronder vindt u het belangrijkste nieuws uit onze afdeling en het gewest.

Nieuw: recreatief badminton en tafeltennis bij onze Gezinsbond

Kom de 2e en 5e vrijdag van de maand sporten met de gezinsbond in Aalter. Je kan kiezen uit badminton en tafeltennis. Er wordt gespeeld op recreatief niveau.
Iedereen mag deelnemen, zowel jong als oud. Kinderen zijn welkom met begeleiding van hun ouders. Let op: er is geen kinderoppas voorzien.

We spelen van 20 tot 21 uur in het sportpark van Aalter (zaal kant Sportlaan). Dit seizoen zijn er 12 speelavonden: 8 en 29 september, 13 oktober, 10 november, 8 en 29 december, 12 januari, 9 februari, 9 en 30 maart, 11 mei en 8 juni

Nationale wandel- en fietsdag in Maldegem-Kleit

Gezinssport Vlaandere en Wandelclub De Smokkelaars uit Maldegem organiseren op zondag 29 oktober een wandel- en fietsdag in de omgeving van Maldegem-Kleit.

Iedereen is welkom, ook niet-leden, maar leden krijgen wel een korting.

Vooraf inschrijven: inschrijven kan via dit formulier. Zo hoef je geen tijd meer te verliezen ter plaatse met het invullen van je startkaart voor de verzekering.

Vragenlijst: Hoe wil jij sporten?

Sporten, het is iets persoonlijk. De ene doet graag teamsport, de andere sport liever individueel. Sommigen staan ervoor op, anderen gaan ermee slapen. En nog anderen hebben daar ergens tussen hun sportmoment. Je hebt joggers, voetballers, turners, volleyballers en nog zoveel meer. En natuurlijk heb je ook die enkeling die eigenlijk niet echt graag sport...

Pagina's

Activiteiten in de kijker

Klik op de titel van een activiteit voor meer informatie.

Datum Organisatie Activiteit
zaterdag 21 oktober 2017 Gewest Griezeligste Gezinsdag
dinsdag 24 oktober 2017 Gewest Provinciale herfstontmoeting
zondag 29 oktober 2017 Gewest Nationale wandel- en fietsdag in Maldegem-Kleit
zondag 29 oktober 2017 Aalter Halloweenfeestje